Ausa trukit

Oikea trukki haastaviin kohteisiin

Kaikki toiminnot helpolla Joystick-ohjauksella ja ainutlaatuisen kippavaan ohjaamon ansiosta huollot ovat erittäin helppoja. AUSA-tuotevalikoima on suunniteltu olemaan teknologian kärjessä luotettavuudellaan. Jopa vaikeimmissa olosuhteissa AUSA trukeilla on erittäin alhainen käyttökustannus ja todistetusti tyytyväiset käyttäjät.

Kompaktin kokoinen trukki

Ausan kattavasta maastotrukkien valikoimasta löydät varmasti oikeanlaisen trukin haastavimpiin kohteisiisi. Kompaktin kokonsa ja ketteryytensä vuoksi Ausalla voi työskennellä samassa tilassa kuin vastaavankokoisilla tavallisilla trukeilla!

Laadukkaat komponentit sekä pienen polttoainekulutuksen omaava hiljainen Stage V Kubota-moottori, ergonominen suunnittelu, Bosch-Rextroth hydrostaattinen voimansiirto sekä kompakti koko tekevät Ausa maastotrukista lyömättömän työkoneen hankaliin maastoihin!

Ausan valikoimasta löytyy trukit 1.5 - 5 tonnin kapasiteetilla. Lisäksi tarjoamme monipuoliset varustelutasot ja lisätarvikkeet kaikkiin kokoluokkiin.

Ausa maastotrukit

Uusilla Stage V-moottoreilla varustetut ketterät Ausa-trukit kykenevät nostamaan monenlaisessa maastossa 1500-5000kg kuormia. Mallisto tarjoaa isot hytit sekä parhaan mahdollisen vakauden ja turvallisuuden. Trukeista löytyy nelivetovaihtoehdot suurimmasta mallista pienimpään asti. Huollettavuus on helppoa ja nopeaa kippaavan hytin ansiosta sekä hydrauliikan toiminnot toimivat helppokäyttöisen Joystickin avulla. Ausa maastotrukeissa on trukeista tuttu poljinjärjestelmä vedonvapautuspolkimella.