LM1903E-SP 47CM ITSEVETÄVÄ RUOHONLEIKKURI

Leveämpi 47 cm:n leikkuuleveys sopii erinomaisesti keskikokoisten pihanurmikoiden tarkkaan leikkaamiseen. Tämä akkukäyttöinen ruohonleikkuri on itsevetävä ja kevyt, joten se selviytyy helposti kaltevista nurmikoista. 55 litran keräyssäiliön ansiosta leikkuujätteiden tyhjentämiseen kuluu vähemmän aikaa. Tämä malli sisältää 5,0 Ah:n akun ja pikalaturin. 

Ainutlaatuisella patentoidulla 5,0 Ah:n litiumioniakullamme varustettu 47 cm:n itsevetävä ruohonleikkuri EGO Power+ LM1903E-SP leikkaa jopa 800 m²:n alueen yhdellä latauksella. Sarjaan sisältyvällä pikalaturilla latausaste on 0–100 % vain 40 minuutissa. 

47 cm:n leikkuuleveyden ja halkaisijaltaan suurten pyörien ansiosta voit liikkua ahtaissa paikoissa ja päästä lähelle puita täydellisen leikkuutuloksen saamiseksi.

Akkukäyttöiset ruohonleikkurimme EGO Power+ on kehitetty helpottamaan nurmikonhoitoa huomattavasti. Tämän itsevetävän mallin ansiosta kaltevien puutarhojen hoito ei ole enää uuvuttavaa.
Polymeerinen teräkotelo takaa kevyemmän painon (25 kg ilman akkua) ja säädettävän aisan 3 korkeutta optimoivat käyttömukavuutta entisestään. 

Kun olet lopettanut leikkaamisen, voit olla varma, että tällä ruohonleikkurilla vajasi pysyy siistinä. Se voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää pystyasennossa, jolloin kompastumisriski on mahdollisimman pieni.

944,00 €