HT2410E 61CM PENSASLEIKKURI

EGO Power+ -pensasleikkurit on suunniteltu tarjoamaan vaikuttava leikkausteho yhdellä latauksella. Niiden tasapainoinen muotoilu ja älykkäät ominaisuudet tekevät työskentelystä ulkona helpompaa ja mukavampaa.

HT2410E on 61 cm:n leikkuupituudeltaan ihanteellinen leveämmille, keskikokoisille pensasaidoille, joissa on paksut varret. 26 mm:n terävälin ja 20 mm:n hampaan korkeuden ansiosta se katkaisee oksat helposti. Työkalu on yksinopeuksinen, ja laserleikatut, timanttihiotut terät katkaisevat varret hyvin.

Ainutlaatuisella patentoidulla Arc-litiumakulla ja pehmeästi ja hiljaisesti käyvällä harjattomalla moottorilla ja vaihteistolla varustettu työkalu tuottaa aina tarvitsemasi tehon – ilman bensiinimoottorin tärinää, päästöjä ja melua.

  • Pitkä 61 cm:n terän pituus
  • 26 mm:n teräväli
  • 20 mm:n hampaan korkeus 
  • Laserleikatut, timanttihiotut terät 

Koska tämä työkalu painaa vain 3 kg ilman akkua, se on kevyt ja mukava lisä EGO-kokoelmaasi – lopullinen paino riippuu käytettävän akun painosta. 

Tämä tuote myydään ilman akkua. Valitse tarpeisiisi sopiva akku, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa EGO Power+ tuotteissa. 


262,00 €