EGO Power+ Multi-Tool PH1400E Tehoyksikkö

Yhdellä tehoyksiköllä ja monella lisälaitteella varustettu EGO Power+ multi-tool on valmis kaikkiin töihin. Yksinkertainen ilman työkaluja tapahtuva liitäntä tekee lisälaitteiden vaihtamisesta helppoa, vaivatonta ja turvallista.

PH1400E on kaikkien EGO Power+ -monitoimityökalun lisälaitteiden voimanpesä. Olipa kyseessä sitten ruohon trimmaus, nurmikoiden reunojen siistiminen, pensasaitojen leikkaaminen, oksien sahaaminen, maanmuokkaus tai terassin puhdistus, akkukäyttöinen monitoimityökalun tehoyksikkö on valmis kaikkiin tehtäviin.

Takana oleva kevyt ja erittäin tehokas harjaton moottori tuottaa tarvitsemasi tehon. Säädettävän nopeuden liipaisin ja kahden nopeusalueen valitsin tarjoavat lisää hallintavaihtoehtoja. Akkukäyttöisessä tehoyksikössä on säädettävä silmukkakahva, joten voit työskennellä joustavasti itsellesi mukavimmassa asennossa. Laitteen mukana tulevat yksiolkaimiset valjaat (sopivat useiden EGO Power+ laitteiden kanssa) lisäävät edelleen mukavuutta. 

Kestäväksi rakennettu teräksinen vetoakseli on vankka ja vahva, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos altistat tämän työkalun suurille kuormituksille.

Professional-mallistomme työkaluilla on 5 vuoden takuu kotikäyttäjille ja 2 vuoden takuu ammattikäyttäjille. Rekisteröi työkalusi 30 päivän sisällä ostopäivästä, jotta saat takuun.

MOOTTORIN TYYPPI - Hiiliharjaton
NOPEUDEN SÄÄTÖ - Säädettävä nopeus
VETOAKSELIN MATERIAALI - 7 mm terästä
RUNKOPUTKI - Alumiinia
KIINNITYSMEKANISMI - Ilman työkaluja
PAINO- 2,7 kg
KOKONAISPITUUS - 97 cm


314,00 €