BC3800E 30/38CM RUOHORAIVURI

Koska laitetta voidaan käyttää sekä ruohoraivurina että siimaleikkurina, sen mukana toimitetaan molemmat (30 cm:n ruohoraivuri ja 38 cm:n siimaleikkuri), mikä antaa enemmän joustavuutta yhdellä työkalulla. Työkalua voidaan käyttää vaihtelevalla nopeudella ja se voidaan lukita turvallisuuden vuoksi. 

Mukana on kaksiolkaimiset valjaat mukavaa ja tehokasta käyttöä varten. Kahvat ovat säädettävissä, mikä lisää mukavuutta ja mahdollistaa säilytyksen pienessä tilassa. Tämä malli toimitetaan ilman akkua ja laturia, joten se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat täydentää akkukäyttöisten EGO-puutarhalaitteiden kokoelmaa, sillä sama akku soveltuu käytettäväksi kaikissa EGO Power+ tuotteissa.

BC3800E tarjoaa enemmän vaihtoehtoja yhdellä työkalulla. 38 cm:n siimaleikkuripää leikkaa paikoissa, joihin ruohonleikkurisi ei ylety, kuten puunrunkojen, kukkapenkkien, pensaiden ja aitojen läheisyydessä, kun taas 30 cm:n ruohoraivuri leikkaa tiheän kasvuston läpi. 

Koska käyttömukavuus on tärkeää, tähän sarjaan kuuluvat myös kaksiolkaimiset valjaat AP1500D, jotka yksinkertaisesti kiinnitetään kestävään teräksiseen runkoputkeen. Valjaisiin on kiinnitetty lonkkapehmuste, joka suojaa, kun työkalu on kylkesi varassa.

Siimaleikkuripää toimii 2,4 mm:n siimalla, joka syötetään pikalatauspäähän ja mahdollistaa nopean siiman vaihdon. Se on myös napautuspää, joten voit yksinkertaisesti kopauttaa päätä syöttääksesi uutta siimaa käytön aikana. Ruohoraivurin terä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä, ja siinä on kolme terää, joiden leikkuuleveys on yhteensä 30 cm. 

450,00 €