BA1400T 2,5 AH AKKU

EGO Power+ -akussa on innovatiivisen kaarevan muodon lisäksi toinenkin älykäs viilennystapa. Akun jokainen kenno on päällystetty ainutlaatuisella, olomuotoaan muuttavalla Keep Cool™ -materiaalilla, joka johtaa tehokkaasti lämpöä pois kennosta ja pitää jokaisen kennon optimaalisessa lämpötilassa pidempään. Toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, EGO Power+ -akut sijaitsevat laitteen ulkopuolella, jolloin ne jäähtyvät paremmin ja antavat siten voimaa pidempään.

EGO Power+ 56 V -litiumioniakun ohjelmistot ja mikroprosessorit sekä laitteiden älykäs tehonhallintajärjestelmä ohjaavat akkua jatkuvasti. Akku mittaa ja optimoi koko ajan jokaista kennoa, jolloin käytössäsi on aina paras mahdollinen voima, suorituskyky ja käyttöaika. Akun elektroniikka on suojattu pölyltä ja kosteudelta hartsipinnoitteella, ja kennot on pakattu tukevan kuoreen, joka suojaa akkua iskuilta ja tärinältä.

Tämän edistyksellisen ajattelun ansiosta EGO Power+ 56 V -litiumioniakussa on alan suurin energiakapasiteetti ja se latautuu nopeammin kuin mikään muu markkinoilla oleva akku.

178,00 €