VARASTOHALLIT - KORKEAA LAATUA JA LUOTETTAVUUTTA

Meillä on yli 10 vuoden kokemus varastohalleista. Hallejamme on myyty yli 1000 kpl yrityksille ja yksityisille ympäri Eurooppaa. Korkealaatuiset varastohallimme on valmistettu korkeimpien standardien EN 1090-1:2009+A1:2011 ja EU-säädösten mukaisesti. Halleilla on CE merkinnät.

Tässä monta hyvää syytä tilata varastointihallit juuri meiltä. Hankkiessasi meidän hallin, saat aina tarvittaessa myös henkilökohtaista apua asiantuntijoiltamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, täysin ilmaiseksi. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, jonka yksilöllisiin varastointitarpeisiin me vastaamme!


Jos pidät kiinteän varaston rakentamista kalliina, niin varastohallit ovat juuri oikea ratkaisu sinulle! Saat hyvän hinta-laatusuhteen hankkimalla siirrettävän hallin. Sinun ei tarvitse miettiä tarkkaa aluetta kiinteälle rakennukselle, miten kuljettaisit tavarat ja koneet sinne, vaan voit sijoittaa hallin juuri sinne, minne sen tarvitset. Sen voi myös helposti siirtää toiseen paikkaan tarpeen mukaan. Hallit on helppo purkaa ja kasata taas uudessa paikassa.
Varastohalli on monikäyttöinen, liikuteltava ja edullinen ratkaisu säilytykseen ja moneen muuhun tarpeeseen ja aktiviteettiin.

Hallia voi käyttää eri sääolosuhteissa, valkoinen väri päästää hyvin päivänvalon sisään. Varastohalli sopii sekä väliaikaiseen että pitempiaikaiseen tarpeeseen. Tyytyväiset asiakkaamme tietävät jo kokemuksesta, miten luotettava, edullinen, pitkäikäinen ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu hallimme on.

Varastohalleja on montaa eri kokoa. Neuvomme mielellämme oikean koon valitsemisessa. Monikäyttöinen ja edullinen varastohalli on yksinkertaisempi ratkaisu, kuin että joutuisit vuokraamaan tai ostamaan kiinteän varaston. Laadukkaat varastohallimme saat nyt todella sopivaan hintaan! Soita meille, niin mietitään yhdessä, mikä malli parhaiten sopisi sinun tarpeillesi, joten tutustu malleihin ja ota yhteyttä!

Tärkeä tiedote!

Takuu ei korvaa lumikuormasta aiheutuneita vahinkoja, eli hallin päälle kertyvä lumi on pudotettava mahdollisimman pian, esim. sisäpuolelta pitkällä pehmeällä harjalla koputtelemalla. 
HUOM! Vakuutus ei korvaa laiminlyötyjä ylläpito- ja hoito-ohjeita! 
Yleinen käytäntö on, että vakuutus ei välttämättä korvaa lumen painosta tai lumen liikkumisesta johtuvia vaurioita.

Hallit maanviljelijöille

Säilytystilaksi tavaroille ja viljoille

Monet viljelijät ympäri Eurooppaa ovat todenneet hallit hyviksi säilytystiloiksi esim. maatalouskoneille, rehujen ja olkipaalujen säilyttämiseen.

Eläinsuojaksi

Hallit toimivat hyvin säänsuojana tai myös pidempiaikaiseksi suojaksi karjalle ja myös pienemmille eläimille.

Varasto- ja korjaustilaksi koneille

Koneiden käyttöikä pitenee, kun ne saadaan säänsuojaan halliin, siellä niitä on myös helpompi korjata ja ylläpitää.

Varastohallit yrityksille

Varastoksi

Yritykset käyttävät hallia tuotteiden varastointiin ja säilytykseen.

Tapahtumille ja näyttelyihin

Alle 340m2 hallit eivät tarvitse perustusta tai sementtialustaa ja ne voidaan pystyttää lähes minne tahansa, paitsi hiekka- tai turvepohjalle. Näin ollen siitä saa suojan tapahtumille, näyttelyihin ja tavaroiden säilytykseen.

Markkinointiin ja messupaviljongiksi

Monet kunnat ja yritykset ovat käyttäneet hallia markkinointiin tai messuosastoksi.

Kiinnostuitko, kysy lisää!