LM1701E 42CM RUOHONLEIKKURI

Tämä työnnettävä EGO Power+ -ruohonleikkuri leikkaa 42 cm:n leikkuuleveydeltä, silppuaa leikkuujätteet katteeksi, kerää ne suureen 55 litran säiliöön tai puhaltaa ne taakse valintasi mukaan. 2,5 Ah:n akun ansiosta tämä malli leikkaa jopa 400 m²:n nurmikon yhdellä latauksella. Mukana toimitetaan myös vakiolaturi akun lataamista varten.

Tarkka ja ketterä EGO Power+ LM1701E sopii erinomaisesti pienille ja keskikokoisille tasaisille puutarhoille, ja sillä voi leikata jopa 400 m² yhdellä akkulatauksella. Voit käyttää tätä työnnettävää ruohonleikkuria ahtaimmissakin paikoissa. 42 cm:n leikkuuleveyden ja takana olevan suuren 55 litran keräyssäiliön ansiosta voit hoitaa työn loppuun samalla kun keräät leikkuujätteet – tai voit halutessasi puhaltaa ne taakse tai silputa (ABP1700-silppuamissarja saatavana erikseen), mikä lisää joustavuutta entisestään. Olemme kehittäneet tarpeitasi varten ARC Lithium 56V -akun, joka tarjoaa alan suurimman energiatehon kannettavassa akussa. Tämän ruohonleikkurin mukana toimitetaan 2,5 Ah:n akku ja vakiolaturi.

Voit siis nauttia sähköruohonleikkurin eduista ja säästää rahaa joka kerta, kun käytät sitä. Viimeistä silausta vaille valmis? Anna nurmikollesi puhdas, raikas ja hyvin hoidettu ilme takarullasarjan avulla (takarullasarja AR1700 saatavana erikseen). Kun työ on tehty, voit siististi taittaa ruohonleikkurin kokoon ja säilyttää sen pystyasennossa varastossa seuraavaan kertaan asti. Koska bensiiniä ei tarvitse varastoida, se on myös turvallisempaa ja auttaa pitämään vajat ja autotallit siisteinä.


734,00 €