CS1400E 35CM MOOTTORISAHA

Pieni mutta voimakas. Johdoton EGO Power+ CS1400E -moottorisaha on yksi tehokkaimmista akkukäyttöisistä tuotteista lajissaan. Laipan pituus on 35 cm, joten voit vaivattomasti sahata oksia ja keskikokoisia tukkeja 13,5 m/s:n ketjunopeudella. Saha on varustettu ketjujarrulla turvallisen käytön varmistamiseksi. Tuotepakettina saat myös 2,5 Ah:n akun ja vakiolaturin.

  • 35 cm:n terälevy
  • harjaton moottori
  • 13,5 m/s:n ketjunopeus

Tämä akkukäyttöinen puutarhatyökalu sopii täydellisesti puutarhakäyttöön, sillä se sahaa oksat ja keskikokoiset tukit helposti. Koska sahassa ei ole vetonarua ja tärinätaso on alhainen, voit tuntea hallitsevasi jokaista sahausta.

56 voltin ARC-litiumakuissamme on 40 prosenttia enemmän tehoa kuin johtavissa 40 voltin akuissa, mikä tarkoittaa, että EGO Power+ -akkumoottorisaha on yksi markkinoiden tehokkaimmista. Se on paitsi tehokas myös kevyt. Ilman kytkettyä akkua CS1400E-sähkömoottorisaha painaa vain 3,8 kg, joten sitä on mukava käyttää pitkiäkin aikoja.

EGO Power+ -moottorisahoissa on optimoitu käytön helppous ja siksi ne on varustettu työkaluttomalla ketjun kiristyksellä. Takapotkusuojalla varustettu ketjujarru takaa käytön turvallisuuden ja 150 ml:n öljysäiliöllä ketjun voitelu tapahtuu automaattisesti. 


304,00 €