Liettuaksi DINA tarkoittaa TEHOA joten on luonnollista että TehoKone maahantuo ja myy nämä vahvat liettualaiset vaunut. 

UAB Dinapolis on yksityinen maatalousyritysten valmistusyritys, joka perustettiin vuonna 1997.

Yritysten päätoimialana on maatalouskoneiden valmistus. Dinapolis voi myös rakentaa teräsrakenteellisia elementtejä ja tarjota metallintyöstöpalveluita, kuten: plasmaleikkaus; taivutus; hitsaus.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus maatalouskoneiden valmistuksesta, ja se voi siksi tarjota erityisiä tuotteita asiakkaiden tarpeita vastaavasti. Huipputeknologiamme ja tekninen huippuosaamisemme ovat muuttaneet tapaa, jolla teollisuus näkee maatalouskoneiden rakentamisen.

Nyt yhtiö tuo menestyksekkäästi markkinoille uusia tuotteita ja tekee yhteistyötä ulkomaiden kanssa.

Kerro meille tarpeesi ja me luomme heille sopivan tuotteen!

KATSO VIDEO TEHTAALTA!

Paalivaunut

Nämä perävaunut on tarkoitettu paalien kuljetukseen, ja ne voidaan toimittaa asiakkaille vakiotyyppinä tai hydraulisilla sivuilla. Lavat voivat asiakkaiden tarpeiden mukaan vaihdella 7-12 metriin ja kestää jopa 20 tonnin kuormia.

Valmistamme nykyaikaisia puoliperävaunuja ja paalien kuljetukseen tarkoitettuja perävaunuja. Hydraulinen tai ilmajarrujärjestelmä varmistaa puoliperävaunun täydellisen jarrutuksen. Helppo irrottaa etu- ja takakehykset. Hydraulinen tai mekaaninen jalka voidaan asentaa lisävarusteena.

DINAPOLIS-paalien kuljetusalustat on suunniteltu kuljettamaan erityyppisiä rullia, sekä pyöreitä että neliönmuotoisia. Aaltopahvista valmistetut tasot, jotka takaavat paalin vakauden kuljetuksen aikana. Alustat on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Voimme tarjota pitempiä, lyhyempiä alustoja paaleille. Paalivaunu perävaunu DINA RP DINAPOLIS.

Karjan kuljetus 

DINA TRV -mallimme on tarkoitettu karjan kuljetukseen. Laaja valikoima kokoja ja erilaisia sijoitteluja puoliperävaunuissa voi olla: 2-5 sisätilaa, sivu- ja takaovet sekä luistamattomat lattiat. 4 cm: n aukko pohjassa tarjoaa helpon pääsyn puhdistukseen. Karjan puoliperävaunuissa on ainutlaatuinen hydraulijärjestelmä sen laskemiseksi, mikä poistaa rampin tarpeen ja vähentää eläimille aiheutuvaa rasitusta. Tuotetaan 5,10-10,10 metrin pituisia karjaperävaunuja. Eläinkuljetusperävaunuissa on hydraulijärjestelmä, jonka avulla puoliperävaunu voidaan laskea maahan ja nostaa takaisin kuljetusasentoon.

KATSO VIDEO!

Kuljetuslavetit

Rakennettu raskaita koneita ajatellen. Suunniteltu ja valmistettu kaivinkoneiden ja muiden raskaiden koneiden kuljetukseen. Kantavuus 14-27 tonnia tarjoamme erilaisia matalakuormaajia. Yksi, kaksi tai kolme akselikuormaajaa on varustettu työkalulaatikoilla, varoitusmerkeillä ja puisella työtasolla asiakkaiden tarpeita ja mukavuutta varten.

DINAPOLIS-kuljetusalustat on suunniteltu raskaiden koneiden kuljettamiseen. Erityisen vahvoja rakennusalustoja on saatavana monenlaisilla lisävaihtoehdoilla, joita tarvitaan erityyppisten ajoneuvojen kuljettamiseen.

Viljavaunut

Traktoriperävaunut, joiden kantavuus on 5-20 t viljalle, säilörehulle tai muulle irtotavaralle. Puoliperävaunut on varustettu tandemjousitetulla jousituksella ja vahvemmilla akseleilla. Hydraulinen jarrujärjestelmä on vakiona, mutta ilma- tai yhdistelmäjarrujärjestelmät voidaan valita lisävarusteena. Erityisesti suunniteltuja perävaunuja, joissa on erityyppiset korit ja alustat, voidaan valmistaa asiakkaiden niin vaatiessa. Viljaperävaunut DINA DP - DINAPOLIS-perävaunu irtotavaralle.

KATSO VIDEO!

Germinator - kylvöalustan valmistuskone

DINAPOLIS-itäväkone on suunniteltu tarjoamaan ratkaisu laadukkaan kylvöalustan luomiseen kynnetyissä olosuhteissa. Testattu ja hyvin suunniteltu Germinator on paras kone optimaalisen kylvöalustan luomiseen vain yhdellä kertaa, jättäen erinomaiset itävyysolosuhteet. Suunniteltu maanmuokkaukseen kynnen jälkeen. Työleveys on 3-7 m ja maanmuokkaussyvyys 2-8 cm. Jokainen itävyyden työosio koostuu etu- ja takarullista, risteysten tasoituksesta ja repimisen tynnyristä.

KATSO VIDEO!

Tiivistysrullat

Valmistettu useista 5,6 ja 8 työleveyden tiivistysrullista, joissa on erityyppiset renkaat. Uuden tiivistysrullasiipiteknologian myötä maan profiili toistetaan entistä tarkemmin ja maaperä tiivistyy paremmin.

KATSO VIDEO!

Karjanhoitohäkki

Dinapolis valmistaa ja myy karjanhoitolaitetta GS-220. GS-220 on suunniteltu karjan vakaana pitämiseen erilaisissa toimenpiteissä, kuten sorkanhoidossa, utaretarkastuksen verinäytteessä, injektioissa, merkinnöissä ja muissa karjan terveydenhoitoon liittyvissä toimenpiteissä. Karjankuljetuslaatikko G-250 karjan kuljettamiseen.

KATSO VIDEO!

3600€ + alv

Sorkanhoitosarja + 800€ +alv
vaakasetti +1500€ + alv.

Erilaiset kauhat ja muut lisälaitteet:

  • Kauhat, haarukat, etukuormaajien kiinnikkeet, kurottajat;
  • Kauhat raskaaseen käyttöön;
  • Kauhat irtotavaraa varten;
  • Kauhat rakennustöihin;
  • Kauhat, joissa on tartunta-aineita lantaa varten;
  • Kuormaajasi voi valmistaa kauhan kannattimia.